Arbeta med det du känner till med OFFICE 365

En sak microsoft gjorde med Office 365 var att upptäcka att användare inte vill ge upp de saker som de är bekvämma med. Office 365 har inte ändrat dina favoriter alls. Den ända skillnaden är att nu är det sömlöst uppkopplat till enterprise mjukvaran i molnet. Med andra ord, dina favorit program är molnifierade.

Åtkomst överallt med OFFICE 365

Åtkomst av din enterprise mjukvara över internet har några stora fördelar. En är att det enda du behöver är en dator - arbetsstation, bärbar, tablet eller smartphone - och en internet uppkoppling. Eftersom mjukvaran körs på Microsoft's data center, ansluter du bara till Internet för att komma åt mjukvaran.

Säkerhet & pålitlighet följer med OFFICE 365

Eftersom Microsoft tar ansvar för säkerhet och pålitlighet kan er IT avdelning koppla av. Att låta Microsoft göra det tunga jobbet ger IT avdelningen möjlighet att fokusera på viktigare saker som att hjälpa användare få ut det mesta av enterprise mjukvaran.

Så här jobbar vi

how-it-works-icon

Förstudie

Vi ser varje migrering till Office 365 som ett unikt projekt. Inget är det andra likt och varje migrering har sina egna specifika förutsättningar. Tillsammans med kunden, tar vi fram rätt lösning för det specifika fallet.

how-it-works-icon

Flytten

När väl vidden av migreringen är fastställd går vi vidare. Flytten till Office 365 kan vara så enkel som uppsättning av epostkonto med rätt licens och ompekning av domänens epost pekare till Office 365. Eller så kan den innefatta data migrering för hundratals epostkonton och företags resurser med komplexa användarrättigheter för åtkomst. Vi hjälper er fär rätt på det.

how-it-works-icon

Kontroll

När migreringen är klar går vi vidare till att kontrollera användbarhet och support. För att få ut det mesta av Office 365 upplevelsen kan vi hjälpa till med administrativa uppgifter som licenshantering och uppsättning av nya epostkonton mm. När i behöver en förebygande partner som hjälper till att planera för framtiden och växa med er Office 365 lösning, finns vi här för er.