Company

Vi flyttar till Spaces

I april 2020 flyttar vi till Spaces i det nybyggda Epic huset. Läget och lokalerna kommer bli en perfekt lösning för våra växande behov.

hello

Läs mer

Company

Elsewhere + smartData = Sant

We are delighted to announce our new partnership with smartData Enterprises and look forward to our future collaborations. We will together with our different strengths and abilitets be able to deliver with swift startup and high quality.

Läs mer

Strategy

Varför ska man outsourca mjukvarautveckling?

De flesta företag har behov av att skapa en anpassad programvara eller en anpassad plugin, antingen för att skapa mervärde för sina kunder eller för att underlätta den administrativa arbetsbelastningen.

Läs mer
Upptäck

Agile och Scrum

Agile är ett begrepp som används för att beskriva en allmän strategi för mjukvaruutveckling. Alla smidiga metoder, inklusive Scrum, betonar teamarbete, frekventa leveranser av arbetsprogramvara, nära kundsamarbete och förmågan att snabbt svara på förändringar. Scrum är en av många smidiga processer. Du kan tänka på agile som ett paraplybegrepp som omfattar andra processer, till exempel Extreme Programming, Adaptive System Development, DSDM, Feature Driven Development, Kanban, Crystal.

Läs mer

Våra Tjänster

Kartlägga strategi, bygga lösning eller höja din produktupplevelse med fokuserade åtaganden tillgängliga som fristående erbjudanden eller som en del av projektets servicestack.

vårt tillvägagångssätt

We're The Whole Package From Blueprint Planning To Building Software

Vår projektportfölj

Vi arbetar med digitala medier för att leverera inovativa,
och effektiva lösningar för företag inom alla industrier

img

Omfattande träningsplattform

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

Flexibilitet i valet av teknologier

Våra strateger, designers, arkitekter, utvecklare och kvalitetsanalytiker utmärker sig i alla tekniker som driver native, hybrid, cross-platform och anpassad programvaruutveckling.

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar