Company

Elsewhere + smartData = Sant

Vi är glada över att kunna meddela vårt nya partnerskap med SmartData Enterprises och ser fram emot vår framtida samarbeten. Vi kommer tillsammans med våra olika styrkor och förmågor att kunna leverera med snabb star och hög kvalité.

Läs mer

Company

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

Web Summit är tillbaka som är världens mest inflytelserika teknikhändelse - har publicerat den första uppsättningen talare för sitt första IRL-evenemang på två år.

WS_2021_dde78c12fb.png

Läs mer

Company

Vi flyttar till Spaces

Vi flyttar till Spaces i det nybyggda Epic huset. Läget och lokalerna kommer bli en perfekt lösning för våra växande behov.

hello

Läs mer

Upptäck

Agile och Scrum

Agile är ett begrepp som används för att beskriva en allmän strategi för mjukvaruutveckling. Alla smidiga metoder, inklusive Scrum, betonar teamarbete, frekventa leveranser av arbetsprogramvara, nära kundsamarbete och förmågan att snabbt svara på förändringar. Scrum är en av många smidiga processer. Du kan tänka på agile som ett paraplybegrepp som omfattar andra processer, till exempel Extreme Programming, Adaptive System Development, DSDM, Feature Driven Development, Kanban, Crystal.

Läs mer

Våra Tjänster

Kartlägga strategi, bygga lösning eller höja din produktupplevelse med fokuserade åtaganden tillgängliga som fristående erbjudanden eller som en del av projektets servicestack.

Läs mer

vårt tillvägagångssätt

We're The Whole Package From Blueprint Planning To Building Software

Vår projektportfölj

Vi arbetar med digitala medier för att leverera inovativa,
och effektiva lösningar för företag inom alla industrier

img

En träningsapp

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

Flexibilitet i valet av teknologier

Våra strateger, designers, arkitekter, utvecklare och kvalitetsanalytiker utmärker sig i alla tekniker som driver native, hybrid, cross-platform och anpassad programvaruutveckling.

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar