Outsourcing

Instant Digital Capacity

juni 11, 2019
Bristen på kvalificerad arbetskraft i Europa och Skandinavien har drivit konkurrensen och kostnaden i taket. Outsourcing dina behov kommer att spar både tid och pengar i jakten på resurser. Outsourca utveckling gjort rätt kan spara mycket pengar och tid. Det frigör interna resurser till att fokusera på verksamhetens kärnvärde och lägga tiden på att utveckla företaget istället för produkterna.
Genom vårt samarbete med smartData Enterprises, en mjukvara konsult organisation levererar vi dygnet runt teams tillgängliga för nästan alla projekts behov. Den gemensamma mängden kunskap ger oss möjlighet att hantera projekt med stor variation, där resurser är tillgängliga för både korta och långa uppdrag. Om projektens förutsättningar ändras eller om ni inte är nöjda med leverans, kan ni enkelt byta resurser direkt.
Med en agile projektinriktning hjälper vi till att hantera utvecklingen av era projekt där vi i sann scrum anda håller allt transparent och för en öppen dialog med intressenter och utvecklingsgrupp för att eliminera eventuella vision/ språk/teknik hinder.
Du kan också välja att leda projekten själva med våra kompetenta resurser till ditt förfogande. För att höra hur vi kan hjälpa er, kom in på  en kopp kaffe eller kontakta oss via e-post eller chat.

Related Posts

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Elsewhere + smartData = Sant

oktober 16, 2019 / Mattias Jacobsson

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar