Kom och träffa oss på invigningsfesten

juni 13, 2019
Träffa oss på invigningsfesten

Kom och träffa oss på invigningsfesten där vi kommer att erbjuda er på en chill(i) out-lounge med drycker och snacks. Det kommer att bli en avslappnad miljö, träffa nya vänner och ha det bra.  Hämta dina biljetter här.  

Träffa oss på invigningsfesten

Den årliga festen är äntligen här där ni får inte bara möjligheten att träffa oss på invigningsfesten utan även träffa massor av andra människor från olika företag och bakgrunder. Vi arrangerar ett firande för allt det vackra som kommer och går i våra livliga liv. Eftersom vi är så många som delar dessa anläggningar kan mycket – och säkert gör det – hända under året. Genom invigningsfesten kommer nya vänner att hitta hit, vissa kommer att ändra på saker och ting. Denna ständiga aktivitet ger oss alla anledningar vi behöver för att arrangera denna formidabla fest för 8:e året i rad.

Som alltid får vi det att hända i nära samarbete med de företag som för närvarande är baserade på Media Evolution City och Media Evolution City Gängtappen.

Träffa oss på invigningsfesten

Traditionen är viktig för oss eftersom det sägs att företag öppnar upp sina kontor och erbjuder sina egna speciella ”fester inne på festen” mellan 15-18. Men i år blir inget undantag, vilket betyder att den här gången har vi äran att välkomna dig till vår nyrenoverade lokal i Gängtappen.

Samling: öppet hus på både Stora Varvsgatan 6 och 11, innan vi alla samlas vid första och laddar med dans, DJs och annat trevligt tills den välsignade solen går upp över Västra Hamnen.

Förra året, nådde vi över 3500 glada människor förbi och gjorde Invigningsfesten till en av 2018 års mest minnesvärda fester. Lita på oss när vi säger att det här året kommer att bli ännu bättre.

Träffa oss på invigningsfesten

Du är även välkommen att ta med dig en grupp av vänner, familj, barn eller funkar om du kommer ensam. Det är helt gratis. Det blir kul.

Planen är att samla hela staden utanför vårt huvudkontor vid dockan och där får vi se och höra vad invigningsfesten skall presentera.

Vad: Invigningsfesten 2019
När: June 14, from 3pm until late
Vart: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A & Media Evolution City Gängtappen, Stora Varvsgatan 11.
Registrera dig här: https://bit.ly/invigningsfesten2019

De mest välkomna: 
Dina vänner på Media Evolution, Resturangen Stora Varvsgatan 6 och alla 90+ företag på Media Evolution City och Media Evolution City Gängtappen.

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar