Faktureringssystem av abonnemang app

banner

Projektsummering

Kortfattat om vad Fortnox som är ett abonnemangshantering app som hjälper kunder att veta vad för beställningar har gjorts. Det är även ett faktureringssystem. 

Branding, Idenity, Web Design, UX/UI

Fortnox är ett system där kunder kan ha koll på deras prenumerationer och beställningar. Detta program är en molnbaserad plattform som uppfyller behoven hos småföretag och bokföringsbyråer. Fortnox har även ett faktureringssystem som fylls manuellt varje månad. Vilket hjälper givetvis kunden att ha koll på sina bokningar. Vi på Elsewhere skapade ett moln/webbaserat system för att spara och skicka abonnemang till faktureringssystemet. Användaren lägger till, uppdaterar och tar bort prenumerationer dagligen. Systemet kan även hjälpa kunden att välja vilka  prenumerationer som ska att faktureras och håller reda på när fakturering ska göras nästa gång.
hello

Funktioner

  • Att välja och verifiera prenumerationer för fakturering
  • Uppdatera prenumerationer
  • Skicka fakturaunderlag till Fortnox via API
  • Ip restriktioner
hello

Länkade Api'er / 3:e Partsverktyg

Tekniska utmaningar

I detta system är det viktigt att allt blir 100% rätt, då det handlar om stora mängder faktureringar. Utan att vara 100% säker, så kan ett litet fel bli kritiskt. Anledningen är för att det handlar om en stor mängd data så är det viktigt att systemet blir lättarbetat och att det finns funktioner för att ändra många rader samtidigt.
hello

Flexibility to Technologies

hello hello

c#

hello hello

JSON

hello hello

MySQL

hello hello

Angular

hello hello

Microsoft Server

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar