EV-LADDNINGS FAKTURA SYSTEM

banner

Projektsummering

Skapandet och målet bakom detta EV-laddningssystem som passar för både fastighetsägarna och hyresgästerna.

Branding, Identitet, Webbdesign, UX/UI

Vi på Elsewhere har skapat ett EV-laddningssystem som tar hand om användningen på EV-laddarens, för fastighetsägarna som vill ta betalt för användandet av EV-laddare. Dock vill de inte ha en automat maskin som tar betalning för användningen, utan istället skapade vi ett faktureringssystem som är kopplad till EV-laddaren.Hur fungerar det?

EV-laddningssystemet ger taggåtkomst som kontrollerar faktureringen och som även samlar all data. All data registreras i maskinen och skickar sedan skickar en faktura varje månad till fastighetsägaren. Fakturan är baserad efter användarens användning, alltså hur länge elbil ägaren använder EV-laddningen. Idéen och målet med denna EV-laddningen

Genom detta EV-laddningssystem förbjuder den gratis användning och som ska endast användas för hyresgästerna a som äger sina egna elbil/ar. Inte nog med det så är tanken att ägaren till elbilen skall inte behöva parkera bilen längre än vad den behövs. Målet bakom att skapa ett EV-laddningssystem är för att göra det så enkelt som möjligt för både hyresgästerna men även fastighetsägarna.

Funktioner

Bapsi connect

hello

Billing collection

hello

Invoice generation

hello
hello

Project API / 3:e parts verktyg

Tekniska utmaningar

Den stora utmaningen var att faktiskt lyssna på Bapsi-trafiken och förstå vilka koder som skickades. När vi väl förstått innebörden bakom datan, kunde vi börja med att filtrera bort irrelevant information för att sedan kunna använda dem. På detta sätt kan man ha koll på användningen av EV-laddare och EV-laddningssystem, när som och hur som helst.
hello

FLEXIBILITET TILL TEKNIKEN

hello hello

SQL Server 2005

hello hello

.NET

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar