Faktureringssystem för tvättstuga

banner

Projektsummering

Vi förklarar vårt nya faktureringssystem för tvättstuga och även bokningssystem som vi har skapat. Tanken är att underlätta för fastighetsägarna att ha koll på vem som har bokat tvättstugan.

Branding, Identitet, Web Design, UX/UI

Eftersom många fastighetsägare önskar att ha ett system som inte använder ett mynt- eller pollett automatmaskin i tvättstugan, så valde kom vi fram till att skapa ett system som tar hand om fakturering vid användning av tvättstugan.

Hur funkar det?

  Ett annat system som vi även skapade var att bokningssystemet kräver ett tagg för att komma åt till tvättstugan, som varje hyresgäst får av fastighetsägaren. Med kombinationen av dessa två system kan vi övervaka användandet av tvättstugan. Detta görs genom att systemet samlar in alla data och skickar användningen en gång per månad till faktureringssystemet.

Bra för miljön, här får ni reda på varför:

Detta faktureringssystem är bra för både miljön och effektiviserar användningen av tvättstugan. Detta är för att du skippar betala för något som du inte använder och när du använder det tenderar du att fylla upp maskinerna mer effektivt.

Scrolla ner för mer funktioner på detta system.
hello

Funktioner

  • Bapsi anslutning
  • Fakturering
  • Generera fakturor
hello

Projektets API / 3:e parts verktyg

Tekniska utmaningar

Den stora utmaningen var att faktiskt lyssna på Bapsi-trafiken och förstå vilka koder som skickades. När vi väl förstått innebörden bakom datan, kunde vi börja med att filtrera bort irrelevant information för att sedan kunna använda dem. På detta sätt kan man ha koll på vem som har använt tvättstugan, när som- och hur som helst.
hello

FLEXIBILITET TILL TEKNIK

hello hello

SQL Server 2008

hello hello

.NET

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar