GPS-spårning av fordonspark

banner

Projektsummering

En GPS-spårnings tjänst som har sin ursprung från Tyskland. Tanken är att man spårar transport, byggbransch, företag och massa annat via GPS.

Det är en Tyskbaserad GPS-spårning tjänst som spårar allt från transport till byggbransch, samt är den även en fordonsparkhantering. Dock har de två liknande webbplatser med samma tjänster. Huvudsakligen är att erbjuder de tjänster för transport, hälso- och sjukvård, företag och byggbranschen.

En strategi gjord för dessa domäner:

Huvudmålet för kunden är att rikta in sig på transport, hälso- och sjukvård, företag och byggbranschen. De har skapat en strategi för att rikta in sig på dessa domäner. Vi har alltså gjort djupgående sökordsanalyser för lokala sökningar (främst Tyskland) och slutfört vissa företagsspecifika sökord med låg konkurrens och fler sökningar.
hello

Funktioner

Den har alltså formulerat en annan typ av länkbyggnadsstrategi med vilken vi kan rikta in oss på olika platser i Tyskland samt uppnå rankning för.
Här nedanför har vi listat vad som ingår i deras tjänst:
 • Innehåll på användandet är skrivet på tyska och även publicerat på tyska på specifika webbplatser, för att få tillbaka länk såväl som trafik.
 • Gjort e-postmarknadsföring samt e-marknadsföring för att få fler leads. Resultat: -70% av trafiken på webbplatsen ökar.
 • För att kunna uppnå topprankningen behöver man nyckelord vilket i detta fall är: 
  1. Ruttkontroll.
  2. Fleet management.
  3. Fordonets positioneringssystem.
  4. GPS-stöldskyddsenhet.

Tekniska utmaningar

Inriktningen är på Tyskland genom organisk SEO. Att hitta bra tysk webbplatser för bokning och sedan dela innehåll.
hello

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar