hellos Webbutveckling

Vi erbjuder er experter inom webbutveckling för att skapa en perfekt hemsida där vi kommer att jobba med bland annat utveckla webbappar och webbtjänster. Webbutvecklarna arbetar med front-end teknikerna på webben, vilket är då HTML, CSS och JavaScript. Dessutom så löser vi problem samtidigt som vi skapar produkter eller tjänster som människor vill använda. Webbutveckling inkluderar även programmering, webbdesign, systemutveckling och mycket mer.

banner

Arbetssätt och metoder

Med Scrum så bestämmer ni som kund vilka delar som är de viktigaste för er. Vi presenterar här en backlogg på ”Epic”-nivå det vill säga att vi utgår från funktioner i grova drag. Detta är tillsammans med verktyget Microsoft DevOps vilket är ett system både för en utvecklingsprocess men även en förvaltning och driftprocess.

Backlog, Epics nivå:
  • Skapande av design
  • Frontendarbete
  • Integration
  • Formulär
  • SEO granskas

Webbdesign:

Vi tar fram 2 designförslag baserade på element och inspiration valda av er. Utifrån dessa jobbar vi oss fram till en slutlig design tillsammans. Därefter är det funktionalitet som står på tur. I ert fall så kommer vi fokusera på rörliga moment på sidan samt anpassningar för sökmotorer.

Leverans:

Vi kommer löpande att arbeta mot vår utvecklingsserver där ni kan följa arbetet med er hemsida. När vi är klara med projektet kommer vi flytta över den färdiga hemsidan till en server där hemsidan kommer att publiceras. För drift rekommenderar vi följande två alternativ.


Umbraco Cloud, från $39/m
Umbraco uppdaterar systemet löpande till nya versioner av Umbraco
Umbraco forms ingår vilket underlättar när vi ska jobba med många formulär
SSL cert ingår
Vi kan lansera uppdateringar utan att behöva hantera innehåll som uppdaterats på live-miljön
Lätt att skala upp vid behov
Ligger i Microsoft Azure

Anpassad webbutveckling erbjuder vi alternativ för företag som vill ge en flexibel, konsekvent upplevelse för användare över plattformar.

Genom att utnyttja nya tillvägagångssätt för webbutveckling inklusive progressiva webbappar, sammanför vi front-end, back-end och arkitekturförmåga för att leverera på ditt affärsbehov och maximera leveranshastigheten.
rightimageImage
featureListImage

Webbdesign

Vi brukar ta fram 3 olika designförslag baserade på element och inspiration valda av er.

Utifrån dessa jobbar vi oss fram till en slutlig webbdesign tillsammans. Därefter är det sitestrukturen som står på tur. Här tittar vi på meny, vilka sidor som ska skapas och vilka element som ska vara med i eventuella header och footer för sidan.

featureListImage

Anpassad webbdesign och wbbutvecklig skapas via WordPress

WordPress är värdens mest använda CMS.

WordPress är ett verktyg med öppen källkod och är ett gratis program som är fylld med färdiga moduler, har även tillägg som passar till de flesta behov. Programmet gör att man inte behöver tänka på licenskostnader för WordPress. Vi på Elsewhere utvecklar gärna en Wordpress sida för dig som är van vid verktyget och behöver koma igång snabbt, samt enkelt.

featureListImage

Scrum

Scrum är en metodik för systemutveckling.

En fördel med scrum är fokuseringen på affärsnytta och möjligheten att förändra projektet på ett strukturerat sätt. I scrum finns det inte en klassisk kravspecifikation utan man har istället en backlog. En backlog är kort sagt en prioriterad och levande lista med önskemål. Utvecklingen bedrivs i cykler (Sprintar) om två veckor där man efter varje sprint har något att visa upp för dig som kund.

featureListImage

Agil utveckling

Kan du som leverantör ge ett fast pris för ett uppdrag där du arbetar med scrum och agil utveckling?

Ja, vi ger ett fast pris för att genomföra ett visst antal spurter. Genom att uppskatta eftersläpningen kan du ta reda på hur många spurter som bör krävas. Du som kund ser till att prioritera de krav som finns. Om teamet hinner göra mer än förväntat kan fler förfrågningar från backloggen implementeras. Om teamet inte hinner leverera vad som förväntas, kommer de lägsta prioritetsförfrågningarna att falla bort.

featureListImage

Hosting

Umbraco är byggt i Microsoft .NET vilket är ett Windows system och behöver en plats att bo.

Det vanligaste Umbraco hostingen är på Microsofts servrar i Azure Cloud men kan driftsättas på våra servrar eller annat webbhotell med Windows-kompabilitet.

featureListImage

Leverans

Vi kommer löpande att arbeta mot vår utvecklingsserver där ni kan följa arbetet med er hemsida.

När vi är klara med projektet kommer vi flytta över den färdiga hemsidan till en server där hemsidan kommer att publiceras. Därefter kommer ni kunna påbörja det redaktionella arbetet med att skriva in de initiala texterna och även arbeta med innehållet löpande framöver.

VERKTYG & TEKNIK

hello hello

.NET

hello hello

ANGULAR

hello hello

BOOTSTRAP

hello hello

CASSANDRA

hello hello

CSS3

hello hello

FIREBASE

hello hello

HTML5

hello hello

JQUERY

hello hello

MOCHA

hello hello

MONGODB

hello hello

MS SQL

hello hello

MYSQL

hello hello

NODE JS

hello hello

ORACLE

hello hello

PHP

hello hello

POSTGRE SQL

hello hello

POLYMER

hello hello

PYTHON

hello hello

REACT

hello hello

REDDIS

hello hello

RUBY ON

hello hello

SPRING

hello hello

SQLITE

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar