PLACE FOR TITLE

maj 29, 2019

Webbutveckling

Med över 20 år som webbutvecklare så har vi gjort det mesta.

Elsewhere är alltså en anpassad webbdesign och webbutveckling. En av våra stora styrkor är vår förmåga att hitta en lösning som hjälper er att uppnå era mål. Hemsidan måste vara ett självklart verktyg för er när ni ska förmedla ert budskap till kunder och intresserade samt för er att hitta nya kunder.

hellos

Arbetssätt och metoder

Med vårt arbetssätt där vi arbetar med scrum så bestämmer ni som kund vilka delar som är de viktigaste för er.
Vi arbetar agilt med metoden Scrum. Detta tillsammans med verktyget Microsoft Dev Ops vilket är ett system både för en utvecklingsprocess men även en förvaltning och driftprocess.

Webbutveckling och webbdesign

Webbdesign

Vi brukar ta fram 3 olika designförslag baserade på element och inspiration valda av er.

Utifrån dessa jobbar vi oss fram till en slutlig webbdesign tillsammans. Därefter är det sitestrukturen som står på tur. Här tittar vi på meny, vilka sidor som ska skapas och vilka element som ska vara med i eventuella header och footer för sidan.

Webbdesign och webbutveckling i Umbraco

Elsewhere jobbar med webbutveckling i Umbraco.

Umbraco är ett CMS från Danmark och har sitt ursprung i skandinavisk enkelhet.

Med strävan efter att skapa en användarupplevelse som är utformad för att optimera flöden samt skapa och hantera ditt innehåll – varken mer eller mindre.
Detta innebär att det är intuitivt, enkelt och snabbt, så att du aldrig behöver vänta på en förhandsgranskning eller en publicering av ditt innehåll. Umbraco är ett open source verktyg och är fritt att ladda ner, använda och vidareutveckla. Detta gör att du inte behöver tänka på licenskostnad för Umbraco.
Umbraco är vårt förstahandsval på grund av dess enkelhet för användaren, sättet att utveckla på och även att det passar för såväl små webbplatser som stora multinationella och flerspråkiga.
Elsewhere AB är en Svensk partner till Umbraco.

Webbdesign och webbutveckling via WordPress

Anpassad webbdesign och webbutveckling skapas via WordPress

WordPress är värdens mest använda CMS.

Med dess uppsjö av färdiga moduler och tillägg passar den utmärkt för de flestas behov. WordPress är ett open source verktyg och är fritt att ladda ner, använda och vidareutveckla. Detta gör att du inte behöver tänka på licenskostnad för WordPress.Vi utvecklar gärna en WordPress sida åt dig som är van vid verktyget och behöver komma igång snabbt.

Scrum

Scrum

Scrum är en metodik för systemutveckling. En fördel med scrum är fokuseringen på affärsnytta och möjligheten att förändra projektet på ett strukturerat sätt. I scrum finns det inte en klassisk kravspecifikation utan man har istället en backlog. En backlog är kort sagt en prioriterad och levande lista med önskemål.
Utvecklingen bedrivs i cykler (Sprintar) om två veckor där man efter varje sprint har något att visa upp för dig som kund.
Kan man som leverantör ge ett fast pris för ett uppdrag där man arbetar med scrum och agile utveckling?
Ja, vi ger ett fast pris för att genomföra ett visst antal sprintar. Genom att estimera backlogen kan man få fram hur många sprintar som borde krävas. Ni som kund ser till att prioritera upp de krav som finns. Om teamet hinner göra mer än förväntat kan fler önskemål från backlogen genomföras. Om teamet inte hinner leverera det som förväntas faller de lägst prioriterade önskemålen bort.

Microsoft Azure

Hosting

Umbraco är byggt i Microsoft .NET vilket är ett Windows system och behöver en plats att bo. Det vanligaste Umbraco hostingen är på Microsofts servrar i Azure Cloud men kan driftsättas på våra servrar eller annat webbhotell med Windows-kompabilitet.

hellos

Leverans

Vi kommer löpande att arbeta mot vår utvecklingsserver där ni kan följa arbetet med er hemsida. När vi är klara med projektet kommer vi flytta över den färdiga hemsidan till en server där hemsidan kommer att publiceras.
Därefter kommer ni kunna påbörja det redaktionella arbetet med att skriva in de initiala texterna och även arbeta med innehållet löpande framöver.

Related Posts

Elsewhere + smartData = Sant

oktober 20, 2021 / Ilaf Almosaibi

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar