Direkt digital kapacitet

juni 11, 2019

Bristen på kvalificerad arbetskraft i Europa och Skandinavien har drivit konkurrensen och kostnaden i taket. Därför vi på Elsewhere har fokus på en utveckling på outsourcing, dels för att dina behov kommer att spara både tid och pengar i jakten på resurser.

hellos

smartData Enterprises

Tack vare vårt partnerskap med smartData Enterprises som är en programvarukonsultorgansiation, erbjuder vi ett dygnet runt team för nästan alla projektbehov. Genom de kan vi fortsätta utvecklas tillsammans, men framförallt fokus på utveckling på outsourcing. Med den ömsesidiga mängden expertis gör att vi kan dela två olika projekt med resurser, som är givetvis tillgängliga för korta eller långsiktiga uppdrag. Om projektförutsättningarna ändras eller om du inte är nöjd med leveransen, kan du ändra resurserna på plats och när du vill.

Hur processen går till:

Med en smidig projektstrategi hjälper vi dig att kunna hantera utvecklingen av ditt projekt. Där vi kommer se till att vi håller allt öppet, som exempelvis hålla en öppen dialog med intressenten. Vi kommer även ha ett utvecklingsteam för att kunna eliminera eventuella syn-, språk, och teknikhinder.
Du kommer även kunna välja ta ledningen med våra kompetenta resurser till ditt förfogande. För att ta reda på hur vi kan hjälpa dig så är du välkommen på kaffe, eller kontakta oss via e-post eller chatt. Välkomna till Elsewhere!

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar