Vår strategi att bygga en framgångsrik programvara

juni 13, 2019
hello

När man bygger en programvara så är det viktigt att man fokusera på målet. I de flesta fall vet man oftast inte alla detaljer, som sedan leder till att man inte vet hur man når målet.

Därför har vi vår strategi för programvara, vi på Elsewhere ser till att vi producerar ett system som expanderar utöver dina mål som du har, genom att kombinera dem med er vision.

hello

Visioning

En vision och en riktning är de absolut första sakerna vi behöver skapa och förstå. Eftersom vi använder oss av Agile utveckling, så måste vi kunna definiera ett tydligt affärsbehov, eller en vision som projektet tar upp.

Men först måste vi få ett svar på varför vi planerar att göra detta projekt? Detta är alltså systemet i helheten, men är ett måste att ha då denna vision hjäper hela arbetet.

hello

Att producera

I detta steg skapar produktägaren en högtidsplan för produceringen av fungerande programvara.

Eftersom Agile-projekt kommer att ha flera visioner, så vill man att produktägaren ska prioritera en del funktioner som behövs för att man ska kunna starta projektet.

hello

Att expandera

När projektet har väl släppts, är det oftast viktig att expandera och göra programvaran fin.

Med hjälp av de flesta program, webbaserade och mobila som behöver uppdateras, samt förbättras så kan man behålla kundens attraktion. Alltså inte vara omodern på grund av konkurrenternas förbättrande lösningar.

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar