Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020

hello

Vi på Elsewhere AB flyttar till Spaces, vilket betyder stort för oss och tackar för deras förtroende. Spaces är ett stort företag som hyr ut lokaler för människor som har idéer och mål som vill uppfyllas. De hjälper till alltså med att bygga upp människors företag med hjälp av deras önskemål.

Koncept:

Deras koncept och lokaler blir en bra lösning för våra framtida växande behov, då deras kontor och arbetsplatser finns i mer än 250 städer över världen. Spaces är ett företag som hjälper alla möjliga företag, allt från små till stora företag. De ser till att även hjälpa entreprenörer och intraprenör på ett stort företag att nå sina mål.

Tack vare deras dynamiska arbetsutrymmen med en unik entreprenörsanda, så kan de hjälpa med att tänka, skapa och samarbeta allt medan deras team som tar hand om alla tjänster och logistiken. Att vi på Elsewhere flyttar till Spaces är en ära.

Deras program:

Deras energiska gemenskap av det positiva och öppna affärsbegåvningar leder till att de bland annat älskar att träffa nya människor. Inte nog med det så är de även villiga till att hjälpa människor med att nå deras önskemål och idéer, vilket är Spaces står för.

Deras program är helt enkelt baserad av professionella evenemang och bekvämlighetstjänster. Dessutom så är deras affärsklubbars inspirerande och sofistikerade av europeiska design. Spaces tycker att det energin spelar en stor roll och att människor känner sig hemma.

hello

Tack till Media City Evolution:

Vi vill tacka även Media City Evolution för tiden i deras lokaler. Vi kommer fortfarande vara en del av deras fantastiska gemenskap och med all säkerhet besöka några av de många morgonseminarier de har.

Från den 1:a april kan ni hitta oss här: Nordenskiöldsgatan 11
211 19 Malmö, Sweden

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar