Elsewhere kommer till Web Summit

april 1, 2019
hellos

“The best technology conference on the planet” – Forbes

Lissabon 4:e November, 2019

Från den 4:e till 7:e november i år äger det årliga Web Summit i Lissabon rum igen. Med 24 olika inriktningar, allt från Content Makers till Deeptech och 70 000 deltagare, är detta världens största teknikkonferens.

 • Nätverkande

  I år kommer över 70 000 personer till Lissabon för Web Summit. Här kommer företrädare för de mest lovande nystartade företagen, inflytelserika investerare och ledande journalister.

 • Erfarenhet

  Vi lever i osäkra tider för teknik och affärer. Vid Web Summit välkomnas människor som hanterar de stora utmaningarna som industrin står inför idag. Det inkluderar ämnen från djup teknik och datavetenskap till design och miljömässig hållbarhet.

 • Exponering

  Web Summit är världens största sammankomst av internationella journalister och lockar mer än 2 600 globala journalister från publikationer som Bloomberg, Financial Times, Forbes, CNN, CNBC och Wall Street Journal.

 • Låt oss träffas före, under och efter: =)

  Nätverk med andra deltagare och inspirerande. När så många människor från hela världen deltar kan du inte låta bli att kontakta dem. Vi ser mycket fram emot nätverkande med alla som deltar på Web Summit. Ska du vara i Lissabon den första veckan i november? Skicka ett meddelande på vår LinkedIn sida så träffas vi!

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar