Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021

Web Summit är tillbaka!

Web Summit som är världens mest inflytelserika teknikhändelse, är officiellt tillbaka. De har publicerat den första uppsättningen talare för sitt första IRL-evenemang på två år.

hello

Ett företag som har sitt ursprung i Dublin, Irland som håller evenemang och konferens för teknik älskare. Detta företag håller sina evenemang över hela världen, så som i Hong Kong, New York, Tokyo och Toronto. Denna gången är Web Summit tillbaka i Lissabon, Portugal. . Detta företag är Web Summit.

Olika nyhetsföretag runt om i världen har tyckt att Web Summit har gjort ett bra jobb. Politico har tillexempel sagt att vi driver ”världens främsta teknikkonferens”, the Antlantic tycker att Web Summit är ”där framtiden går för att födas” och New York Times uttrycker sig som ”en stor sammanslutning av teknikindustrins överstepräst”.

I en lång period med osäkerhet för många branscher och för själva världen, har Web Summit samlat grundarna och vd:n för teknikföretag, snabbväxande startups, beslutsfattare och statschefer för en simpel fråga: vart ska vi gå vidare?

För att fortsätta traditionen som vi startade för några år sedan så flyttar vi på Elsewhere i början på november tillfälligt vårt kontor till Lissabon.

Komikern Amy Poehler, Microsofts VD Brad Smith, EU -kommissionär Margrethe Vestager och fotbollsspelaren Gerard Pique kommer att ansluta sig till 1000+ talare, 1250+ startups, 1500+ journalister och 700+ investerare som kommer att diskutera teknik, samhälle mm. över Web Summit´s scener i Lissabons Altice Arena, 1-4 november 2021.

Vi ses där!

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar