Varför ska man outsourca mjukvarautveckling?

juni 13, 2019
hellos

Outsourcing är den bästa lösningen för alla programvarubehov

26 Juni, 2019 av Mattias Jacobsson

De flesta företag har behovet av att skapa en anpassad programvara eller en anpassad plugin antingen för att skapa mer värde för sina kunder eller för att underlätta den administrativa arbetsbelastningen. Om man ska vara ärlig så är att skapa programvara inte det som de flesta företag borde göra själv. De flesta företag behöver någon utomstående för att identifiera vad som måste göras, för att få ut mesta möjliga av webbplatsen eller programvaran som produceras. I den här texten förklarar vi varför man ska outsourcea och även varför ni ska använda oss som en bro till offshore outsourcing. Vi kommer också att förklara varför våra arbetsmetoder är särskilt bra i de fall där du vill ha en leverantör till produkten som snabbt ska tillverkas till en minimal kostnad.

 • Minimera ”Time to market”

  Marknaden i många länder brinner och inte många mjukvaruföretag kan leverera din programvara, app eller webbplats inom en snar framtid. Det finns helt enkelt inte tillräckligt välutbildade, erfarna personer att tillgå. Bristen på bra programmerare har varit ett problem under mycket lång tid och det har drivit kostnaderna för mjukvaruutveckling upp till en all time high. Våra partners i Indien har över 1 000 utvecklare, designers, projektledare och kan ta på sig nya projekt inom några dagar. Vi kan också anpassa mängden resurser för att öka eller sänka hastigheten och kostnaden. I många projekt måste hastigheten justeras för att hålla jämna steg med dina förväntningar eller också för att ge dig den tid du behöver för att vara en del av processerna. Vi använder alltid scrum som en smidig ram som säkerställer att du alltid får ut mesta möjliga av pengar och tid som spenderas i utvecklingen. Tillsammans med våra skickliga resursägare och projektledare bestämmer vi vilka funktioner och funktioner som är de viktigaste för dig och dina kunder och ser till att de levereras så snabbt som möjligt.

  hellos
 • Kostnadsbesparingar

  Den bransch som drar mest nytta av outsourcing är helt klart mjukvaruutveckling. Om du bara tittar på utvecklarens löner är blir bilden tydlig. De europeiska utvecklarna har världens högsta löner. Detta enkla skäl gör att över 40% av företagen planerar att öka sina outsourcing-utgifter. Men även om fakta är tydliga och besparingar finns att göra, är det inte alla företag som tar steget att outsourca sina programvarubehov. Det främsta skälet är tröskeln för att upprätta kontakten med företag på andra sidan jorden, speciellt gäller detta för mindre företag och projekt, du har helt enkelt inte tid att hitta rätt leverantör. Det är därför du bör använda oss för att hantera ditt projekt och för att autentisera utvecklarna och projektets kvalitet. Vi gör outsourcing av det billigaste och enklaste för dig och ditt projekt.

 • Tillgång till en större resurspool och den senaste tekniken

  Med outsourcing av mjukvara får företag tillgång till kvalificerad arbetskraft från ett stort mjukvaruföretag och utvidgar därmed sin tekniska kapacitet och horisont. Vi gör den perfekta matchningen mellan att behålla alla kompetenser som behövs och har endast dedikerade experter arbetar inom deras specifika expertområden, du får alla experter från en enda källa. Och det betyder också att du kan slappna av. Allt från utveckling till distribution tas om hand av vårt outsourcingteam som inte har behov av ytterligare utbildning eller vägledning. Du behöver inte lägga tid eller resurser på att utveckla eller hantera projektet men har samtidigt kortare utvecklingstid och snabbare ”Time to market”. Denna ökade andel experter på grund av outsourcing av utveckling resulterar i en konkurrensfördel för företaget.

 • Klara av toppbelastningar

  Våra team är skalbara och kan öka eller minska sin arbetsinsats för att passa dina behov. Om du behöver ett team med hög hastighet hjälper vi dig att hålla hastigheten uppe med våra erfarna projektledare som stöder utvecklingsteamet och dig för att göra processen så snabb som möjligt. Varje företag har tillfällen då deras efterfrågan är på topp. Detta innebär omfördelning av tillgängliga interna resurser till verksamheter och processer som de inte är specialiserade på. Eller det innebär att anställa ny personal. Båda resulterar i högre kostnader och minskad effektivitet. Med outsourcing av utvecklingen kan du anställa ett skalbart team för bara topp perioden . De hjälper till att balansera arbetsbelastningen, sparar stora pengar och samtidigt ökar effektiviteten.

 • Ökat fokus på kärnverksamhet

  Den starkaste överlever! Kom ihåg? Under dagens tider måste företagen hitta sätt att förnya sig och expandera för att överleva sin konkurrens. Utveckling av outsourcing-programvara förbättrar koncentrationen på att stärka andra kärnprocesser. Det slukar inte din personal med arbete som inte stämmer överens med deras kompetensnivå, vilket tillåter dem att fokusera mer på strategiska mål i verksamheten. Detta i sin tur effektiviserar dina affärsprocesser och hjälper till att frigöra och fördela mer resurser till andra processer som hjälper till att få företaget att växa.

 • Spendera mindre tid på support

  Programvara behöver regelbunden underhåll och support. Vi tillhandahåller ett dedikerat team för att ta hand om pågående buggar och modifieringar. Utveckling av outsourcing-mjukvara innebär att du redan betalar ditt utvecklingsteam för underhåll. Vi kan erbjuda ett underhållsteam som arbetar vid europeisk nattetid. Detta är en fördel eftersom det hjälper ditt företag att dra nytta av affärsverksamhet dygnet runt och buggar kan hanteras till nästa morgon.

Related Posts

Web Summit är tillbaka och vi kommer att vara där!

september 29, 2021 / Mattias Jacobsson

Vi flyttar till Spaces

januari 16, 2020 / Mikael Strand

Intresserad av att anlita oss?

Vi tillhandahåller programvara av hög kvalité för dina affärslösningar