Company

We are looking forward to the Web Summit

August 7, 2019

 

“The best technology conference on the planet” - Forbes

Lissabon 4:e November, 2020

Från den 4:e till 7:e november i år äger det årliga Web Summit i Lissabon rum igen. Med 24 olika inriktningar, allt från Content Makers till Deeptech och 70 000 deltagare, är detta världens största teknikkonferens.

Nätverkande

I år kommer över 70 000 personer till Lissabon för Web Summit. Här kommer företrädare för de mest lovande nystartade företagen, inflytelserika investerare och ledande journalister.

Erfarenhet

Vi lever i osäkra tider för teknik och affärer. Vid Web Summit välkomnas människor som hanterar de stora utmaningarna som industrin står inför idag. Det inkluderar ämnen från djup teknik och datavetenskap till design och miljömässig hållbarhet.

Exponering

Web Summit är världens största sammankomst av internationella journalister och lockar mer än 2 600 globala journalister från publikationer som Bloomberg, Financial Times, Forbes, CNN, CNBC och Wall Street Journal.

Låt oss träffas före, under och efter: =)

Nätverk med andra deltagare och inspirerande. När så många människor från hela världen deltar kan du inte låta bli att kontakta dem. Vi ser mycket fram emot nätverkande med alla som deltar på Web Summit. Ska du vara i Lissabon den första veckan i november?

Skicka ett meddelande på vår LinkedIn sida så träffas vi!

Related Posts

Elsewhere + smartData = True

October 16, 2019 / Mattias Jacobsson

We are looking forward to the Web Summit

August 7, 2019 / Mattias Jacobsson

Why Outsource Software Development

June 13, 2019 / admin

Interested in Hiring Us?

We provide high standar clean website for your business solutions